Min favoritblogg.

Min favoritblogg just nu är Underbaraclara. Hon skriver så fint och har så fina kläder och tar så fina bilder.
Clara ska gifta sig, och skriver såhär i ett inlägg:

"Många förvånas över att vi ska gifta oss. Hur kan ni som är så unga och fria frivilligt förslava er till äktenskapets bojor?

Jag tror på att lova att älska någon i framgång och motgång, sjukdom och hälsa. Jag tror på att Lova att älska någon. Inte bara älska någon."

Fyfan vad bra hon är. Jag tror likadant! Om man ska gifta sig, ska man göra ett helhjärtat försök att hålla ihop livet ut. Inte gifta sig i väntan på någon bättre.

Läxa?

Idag hade jag körkortsteori i skolan för första gången.
Vi fick läxa. Jag upprepar: Vi fick läxa!
Läxa har jag inte fått sen i högstadiet nästan. Galet, ja.

Idag börjar dansen. Kul! Jag är trött på vänskap som bara handlar om den andra.

Min mormor är här, det är roligt. Hon rabblar ständigt bra visdomar och livserfarenhet. Nyss sa hon detta, som hon hade sagt till en vän som hade gift sig, berättade hon: Må dagens lycka bliva livets.
Mkt bra visdom!

Hajk 08.

Igår begav Jag, Becca, Lisa, Martina och Hajdan oss iväg mot nya äventyr. Vi paddlade till en ö med feta packningen och slog upp ett tält. Fiskade, satt runt lägerelden, grillade majs och tittade på stjärnorna. Skrattade så jag grät åt Martina som pratade i sömnen. Jag ser det lite som en kick-off. Läsåret 08/09 here we come! ungefär. Lite samma resa som vi gjorde första veckan i ettan, fast utan 27 andra personer och med den lilla detaljen att vi är ett sammansvetsat gäng denna gång. Betydligt trevligare!

Idag var man lite lagom sloig och härlig. Spred en härlig lägerelds- doft på östra hamngatan i väntan på bussen. Men det är som det ska vara när man har varit på Hajk.

På måndag fyller jag år!


Ska försöka att prata mindre om honom...

Tittade igenom min bilddagbok. Den 31 oktober 2007 hade jag lagt upp en bild på Björn Gustafsson och skrivit bildtexten

" Jag ska gifta mig med den mannen.
Det är allt jag har att säga."

Jag säger det fortfarande. Men det roliga i det hela är att jag fick tre kommentarer till den bilden, alla undrandes vem det var. Jag citerar exemelvis Bräl: "..Vem är denne mystiske man?", Mirja: "Vem e karln?.." Och Malin: "..Vem är de? :O"

Det jag ville säga med detta var bara: Tänk hur snabbt det kan vända för en människa. Från det att ingen vet vem man är till att man har miljontals fans och är på förstasidan i alla tidningar. Sick! Det kan bli du eller jag nästa gång.

Svindlande tanke.


Önskelista.

Min födelsedag nalkas! Det är bara tie dagar kvar ungefär. Ja, frågorna kommer allt oftare. Hur känns det? Längtar du mycket? Vad önskar du dig?
Ah! Vad jag önskar mig. Jag brukar oftast ha stora problem med att önska mig något. Om det är något jag vill ha kan jag köpa det själv, om det är för dyrt för mig att köpa vill jag oftast inte att någon annan ska köpa det heller. Typ. Jag tror att det är något som går i släkten..? Det är nog därför jag inte kommer få en bil.

Jag tycker om att fylla år och ser fram emot det och det kommer bli kul att gå ut på krogen och rösta och köra bil blabla. Men ja, jag är trött på hypen kring att fylla 18 år.

Iallafall. Jag har till denna födelsedag lyckats skrapa ihop lite önskningar.

- Först: När jag var i Dalhalla för någon vecka sedan var det en i publiken som fyllde år. I pausen av föreställningen tog vännerna fram en tårta med massa ljus och började sjunga "ja må hon leva". Det slutade med att alla 4000 åskådare sjöng med och hurraropen skallade i kalkbråttet. Det önskar jag mig, att någon sjunger för mig i Dalhalla. Det var fint.

- Björn Gustafsson
- Howlin' Pelle
- Ett fint tårtfat i glas, på fot.
- En ukulele.
- En dalahäst.
- En kobratelefon.
- En fin middag med vänner.
- Fina muggar och goda teer
- Skivor! The Hives- the black and white album, alla Coldplay skivor, massooor mer. Överraska mig, ge mig nått jag inte har hört förut, det kanske blir mitt nya favoritband! En Bräl-bland-partyskiva!
- Att någon följer med mig till Gröna Lund den 31 Augusti på The Hives.
- Vi som aldrig sa Hora. (har visserligen redan läst den, men jag vill ha den. Så jag kan bläddra i den och lukta på sidorna)
- DVD-boxar. Alla 10 säsongerna av vänner, Sex and the city. osv.osv.
- En gitarr, en snygg en ska jag ha!
- En flaska champagne/mousserande vin, så vi kan skåla. och fina glas!

Samt fred, frid kärlek lycka, inspiration och massa annat övrigt.

Idag var min sista dag på gull. Sorgligt, kommer sakna det lite. Idag har jag skrattat mycket! Lycka.

Du är värd bättre.

Just nu känner jag såhär: FAAAAAAAAAAAANSGSOIUJ))(/)=(/="?)(#/?(?"`"?!()/)(??=84q)=(€Q=?!11111ettettett just nu. Det kommer och går.

Men det är inte värt det. Dom är inte värda det, jag är värd bättre.

Jag var i malung min lediga dag. Så oerhört skönt och jag skulle kunnat stanna resten av året. Så skulle man få samla kraft och styrka och vara borta från alla utom familjen. OJ vad skönt det vore. Men det funkar ju inte så. Jobb och skola existerar.

Gåshud från gårdagen..

DAVID BATRAS SOMMAR= GÅRDAGENS GÅSHUD NR.1

21 GRAM= GÅRDAGENS GÅSHUD NR.2

(Brukar ni någonsin vara arg utan någon egentlig uttalad mening? Jag är alltid arg utan någon egentlig uttalad mening.)
Nu ska jag duscha och sova och jobba och kramas och sova och jobba osv. Allt för att hålla sverige på fötter och hålla mig borta ifrån allt vad vänner och ledighet heter.

Home alone.

Hej!

Jag tycker om att vara ensam. Jag föredrar det tillochmed i många stunder. Jag är lite allergisk mot det faktum att många tycker att man måste umgås bara för att inte vara hemma, vara ensam. Hemska tanke! liksom. Jag gillar att vara hemma och jag gillar att vara ensam.

Men

Jag tycker inte om att bo ensam. Vara ensam på dagarna, det gillar jag, det är lungt och skönt. Men att somna ensam i ett hus, att vakna ensam. Huga! Det är läskigt och ensamt. Jag har ingen att prata med! Jag har ingen att säga godnatt till, ingen att krama, ingen att diskutera med om jag skulle behöva det. Jag har ingen som skyddar mig under natten.
Fan nu skrämer jag upp mig själv. Det finns inga spöken va?

För att byta samtalsämne. Jag talade just med en pojkvän. Dock inte min pojkvän, någon annans pojkvän. (Måste vara lite hemlighetsfull på grund att hemlighetsmakeri). Jag ville dock bara säga om denna människa att jag är glad över att min vän har en sån fin pojkvän, hon kan skatta sig sjukt lycklig. Och jag är glad att han är min vän. Tur att det finns fina människor kvar.

OS-invigningen.

Näe hörrni. Jag tittar på OS-invigningen, jag är säker på att det kommer ske ett atentat och då vill jag vara med när det händer, inte se det på nyheterna sen.
Sen vill jag se när sverige kommer också.

Men

det kommer aldrig något atentat och den här paraden har ju hållit på i en och en halv timme utan att Sverige har kommit.
Nu kom USA, det var ju spännande. President Bush vinkar glatt.

Tur att det finns datorer och mat och andra saker att göra. Nu måste jag exempelvis kissa.


Förlåt, näe.

Insikt:
I TV-serier och på film är det alltid någon av parterna som ber om förlåtelse efter ett gräl. Aldrig någonsin att det skulle hända i verkligeten. Att nån skulle gå fram till någon annan och säga "Vetdu vad? Jag hade fel förut. Förlåt!".

Never. Not gonna happend.

Förövrigt: Idag när jag kom hem hade pappa köpt sushi till mig, som jag skulle ha med mig på tåget om jag skulle ha åkt till Malung. Lyxigt! Han har köpt nya iphone också, i love it. En sån ska jag ha! Lite vardagslyx sådär.

Nejmensnällarara.

Nää, nu får det vara nog.
fuckoffanddie.

Förövrigt såg jag på en dokumentär om Freddie Mercury igår. Den var asbra och jag har kommit på att queen rockar fett.
Tur att nån gör det iallafall, när så många andra har uppenbar brist på förmåga att vara bra.

RSS 2.0