självömkan.

Jag vet att jag är ny i bloggvärden men detta inägg förtjänar sin plats ändå.

Idag har jag surfat runt lite på blogg.se och jag har kommit fram till: Vad har jag att tillföra bloggvärden? Det finns så många bra bloggare, så varför skulle någon vilja läsa min tråkiga och vardagliga blogg? Självklart förstår jag att de som läser detta är mina vänner och kanske någon bekant. Men fatta vad nice det vore med flera hundra läsare. Självklart är detta en önskredröm och det för mig tillbaka till: Varför i hela fridens namn skulle så många, någon överhuvudtaget förresten, vilja läsa min blogg?

Kanske spelar det ingen roll för jag skriver ju egentligen, vare sig det är här eller för hand, bara för en person- mig själv. Jag skriver för att a, skriva av mig, b, få någon att lyssna och c, för att få säga mina åsikter utan någon som säger emot, som det ju alltid är i riktiga världen. Sen är det förstås roligt om någon läser. Men det borde ju komma i andra hand.

Mitt huvud värker och m och l ska nu på miss li. bra.

Regnet det bara öser ner.

Idag regnar det. Men inte på ett mysigt sätt när det vräker ner, utan det småduggar lite vilket jag tycker är värre. Iallafall när jag är inomhus. Det finns knappt nått bättre än när regnet smattrar på taket. I like it.
Idag har vi planerat lite inför sommaren och sånt. Eller planerat och planerat, vi har kommit på en sak vi kan göra. Och en i höst också förresten. Real nice brudz.
Imorn är det HV olympiard, jag är pepp som bara den!

Jag måste bara tilllägga att...: Jag fick MVG i franska!!! Kan knappt tro det! Inte för att skryta men.. Jag är så glad! HAHA!
Förutom det är det en ganska tråkig dag idag.

Väntan...

Onsdagskvällar består bara av en enda lång och långsam väntan på att värledns bästa serie- Grey's anatomy- ska börja. Har man ingenting annat för sig är väntan verkligen olidlig, likt ett barn som väntar på jultomten. Nu är det bara 10 minuter kvar- som jag har längtat.

image9

Dom är så snygga och så bra.

Jag vet att jag är en nörd, men det struntar jag i.

Hata mig inte!

Säga vad man vill om Twiggy och de eventuella idealen som hon var med och slog rot till.
Men hon är vacker. Förlåt, jag vet att man inte
ska tycka att sådant här är bra, men oj... det gör jag!

Jag kunde inte välja en bild, så det blev tre.
image2


puss, och lyssna på rubriken!

Idag

Idag var en trevlig dag. I skolan hände inte mycket- det kommer det inte göra dehär sista veckorna. Jag och Lisa räknade ut att vi har ungefär sju normala lektioner de resterande veckorna. Efter skolan åkte, jag skjussade faktiskt Lajsa, vi hem till varggården och förberedde lite inför Lisas tårtkalas, ganska najs tårtbottnar vi gjorde må jag säga. Sedan drack vi te och sånt det var ju trevligt.
Jag kom på att, det är lite galet hur mycket jag har tappat kontakten med de som gick i min förra klass. Inte mig emot iförsig, jag gillde inte de flesta. Men de jag gillade, vad gör de? vart är de? Jag har då ingen aning.

image1
  
Bara för att jag ville testa hur man lägger upp bilder och för att jag och Lisa drack te idag. (gammal bild)

Helg-utvärdering

Denna helg har varit fett bra. På fredagen var jag och Lisa på Bio, såg Pirates of the Carrabian (hur stavas det!?!?). Bara att en av världens snyggaste människor, Johnny Depp, är med i den gör det värd att se. Sen är det ju en ganska bra filmtrilogi också.

På lördagen var det seaside, vilket överträffade mina förväntningar. Förfest hos Mirja med gänget och Mirjas vänner, jag gillarom! Sen drog alla- förutom nerdsen till kålgårn för att se på montezumas, dom var bra. Sångaren var snygg och cool, fast han hade ett opropotioneligt (?haha) stort huvud.! Vi såg även mozkovich, per eriksson (oj, vad det var fel namn, men vad hette han? eller hette han det?) och tallest man on earth. Övrig tid spenderades med att gå runt, träffa människor och äta lite naturgodis. ^^

Idag har varit en Söndag, det vill säga en slappdag. Var färdig vid halv två, sen har jag suttit här, gjort franskaläxa, tittat på tv, pratat i telefonen, ätit middag med farmor och bakat. Tittat lite mer på TV. Jag tänkte se lite på Kalle och chokladfabriken, en film som jag är helt kär i och jag blir lika exalterad varje gång någon pratar om den eller det står något om den osv. Iallafall, när jag satta mig ner för att se den upptäckte jag en förfärlig sak: Den sändes denna gång som dubbad. Kanske ett av historiens värsta påfund någonsin- att dubba film. Jag vet få saker som kan förstöra en iövrigt bra film så mycket. Förbjud Dubbning är mitt förslag.

Nu är det inte långt kvar tills sommarlovet och de här sista veckorna kommer bli fett nice tror jag.

Tack!

Janie!

vi vill att du ska komma okså!!



God damn!

Obs: Följande inlägg skrevs som en avreagering och bör tas med en nypa salt.

Jag har ett erkännande. Jag hatar människor som gör det jag inte vågar- om dom är yngre än mig. Det är okej om dom är äldre, dom har ju faktiskt kommit längre i livet och har utvecklats mer osv. Men yngre människor blir jag sjukt irriterad på. Det är givetvis inte deras fel, dom får väl göra vad dom vill och dom kan inte råför att jag är lättretlig. Men damn, jag blir så upprörd. Dom är små, dom ska sitta och titta på bomibompa, inte göra saker som jag skulle vilja göra och ha de kontakter som jag skulle vilja ha. Punkt slut.


Sick

Ja, idag är jag hemma för att vara i toppform till proven på torsdag och fredag. Solen skiner ute och när jag var ut för att hämta posten blev jag riktigt arg. Varför skulle jag vara sjuk på den soligaste dagen? Varför kan jag aldrig bli frisk, har varit sjuk i lite mer än två veckor. Det är påfrestande.

Jag vet inte hur det blir med allt i helgen och jag blir galen på det.
hej!

Ps: pic , du får inte sluta, vem ska jag då göra crime med? ds.

FAan

Jag är mycket sjuk och den här veckan är viktig! FAAN!

Nightmares.

Inatt vaknade jag, hade knappt somnat förresten, av att min pappa åkte iväg klockan 01.30 till herrhagen, där en brand hade brutit ut. Han kom hem för ett par timmar sedan och berättade det han fick berätta pga. sin tystnadsplikt.
Det jag fick höra fick mig att må otroligt dåligt. Att få höra om människor som skrikande slänger sig ut på balkongen, lämnar alla sina minnen och andra familjemedlemar i lägenheten, människor som gör omedvetna val som kommer att påverka livet för dem och flera andra i åratal framöver är psykiskt påfrestande,för vem skulle det inte vara det? Att få höra om andra människor som står utanför det brinnande huset med vidokameror och filmar sina medmänniskors tragedier istället för att ingirpa gör mig sjukt arg.
Man skulle kunna tycka att min pappa skulle hålla inne med det han hade sett och hört, men jag är glad att han inte gör det. Att få höra om andra människors lidande får mig att uppskatta det jag har mer och det gör mig tacksam. Jag känner mig lyckligt lottad som inte bodde i just det huset och att jag inte är den som nu tvingas bo i en evakueringslägenhet utan mina tillhörigheter och min familj.


tack.

Ett zebra party.

Jag hade skrivit ett långt inlägg om gårdagen, och jag trodde att jag hade publicerat det, men icke! Nedrans som Heidi skulle ha sagt. Jag orkar inte göra en lika utförlig beskrivning igen, men en kort kan jag väl stå till tjänst med.

Igår var det alltså Club Zebra, det var trevligt men själva arrengermenget hade sina klara brister. Till exempel så blev man ihjälklämd i kön som tog typ en timme (all kroppskontakt man behöver på ett år) och sen när man kom in stog man hur länge som hellst i kön till garderoben. Ida fick en armbåge- som tillhörde en vakt- i magen. Det var fett mycket 91:or där och även några 92:or. Det gillar vi inte, dom får väl vänta på sin tur!!! Den stenhårda ålderskontrollen syntes inte till.

Allt var såklart inte negativt, det är ju alltid kul att dansa! Och skumkanonerna var roligare än jag trodde. För att citera Martini "Det här blir något att brätta för barnbarnen." Det är inte ofta man är på skumpartaj. När vi skulle gå stog vi säkert en kvart i gareroben, dom hade en fet oordning där. När vi hade fått våra grejer snodde iallafall PIC en coca cola, den kom i rättan tid jag var so damn törstig.

Jag kom hem halv tre och efter duschning (jag överraskade mig själv med att orka mitt i natten) och avsminkning stupade jag i säng halv fyra, precis när det började bli ljust utanför mitt fönster. Aah, det är det ljuva livet a la Paris Hilton.

Shake it!

Idag är det club zebra= dance, shake your body! Hoppas bara att det är en bättre DJ än förra gången, han var ganska dålig. Men det var roligt ändå!

Hela dagen idag och igår har jag haft en konstig känsla. Typ orolig, ont i magen, hur ska det gå!- känsla. Jag vet bara inte vad det är jag är orolig för. Det är jobbigt, för om jag visste vad det var kanske jag skulle kunna göra någonting åt det. Men icke.

Jag vill tacka Martina för veckans visdom!
Vi ses!

There'll be no more tears in heaven.

Kom nyss hem från Hilda-Karins begravning. Det var sjukt mycket folk och fina blommor och fina sånger och fina tal. Allt var fint helt enkelt.

Tänk hur orättvist livet är. Att vissa mår så dåligt att de väljer att avsluta sina liv och för vissa leker livet varje dag. Om man inte ska kalla det orättvist, så tänk åtminstomde hur olika saker och ting är för olika människor. Det är lite galet.


Jag är en tjuv och en killer.

Jag snodde denhär av Martina. Nivet, "ställ mp3:n eller musikspelaren på blanda/shuffle och använd lårnamnet som svar på frågorna. tryck fram en varje efter varje svar." Tada:

- Hur mår du idag? Paralell Universe

- Hur ser dina vänner på dig? I've been having some strange dreams

- Vilken är din bästa väns signaturmelodi? Coffee Shop

- Vilken är ditt livs historia? Far away from home

- Hur var det på högstadiet? Det här är vad dom säger

- Hur kan du komma framåt i livet? My friends

- Vad är det bästa med dina vänner? Stay awake

- Hur kommer kvällen att bli? Man of our times

- Hur kommer helgen att bli? Eli, the barrow boy

- Vilken sång beskriver dig bäst? Murderers

- Hur kan man beskriva dina mor- eller farföräldrar? The sporting life

- Hur går det med ditt liv? Around the world

- Vilken låt kommer att spelas på din begravning? The real

- Hur ser omvärlden på dig? From my own true love (lost at sea)

- Kommer du få ett lyckligt liv? Your warning

- Vad tycker dina vänner om dig på riktigt? The mariner's revenge song

- Finns det någon som är tänd på dig i hemlighet? Purple stan

- Hur kan du göra dig själv lycklig? A case of you

- Kommer du skaffa barn? Shallow by the name


Jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga...Jag är lite orolig över "Vilken sång beskriver dig bäst- murderers." Eller vad säger ni?

(Psst: Jag vet inte varför vissa blev tjocka)

Din nerd.

Idag hade vi en diskussion med Peter om.. jag vet inte riktigt vad den handlade om. Slutsatsen han drog till med var iallafall: Nördarna, pluggisarna vinner alltid i längden. Det tror jag stämmer. Det stämmer iallafall på mig med den bakrund jag har, den klassen jag gick i och hur min syn är och har varit på saker och ting. Jag ser mig själv som vinnaren nu- jag vann över de som kallade mig pluggis och som nu går på till exempel IV. Som Katarina och Emma sa back in the days: Det kommer bli bättre och du kommer vinna. Det stämmer.

Nördarna vinner alltid- and i like it.


Jag är äntligen här!

Efter många om och med är jag nu här, i bloggdjungeln. Mitt i den. Efter galet många försök till snygga namn (alla upptagna) blev det tillslut det mycket påhittiga namnet emmahu. Här ska bloggas är allt jag har att säga!

Jag gjorde alldedes nyss ett test för att kolla hur gammal jag egentligen är. Jag är egentligen 19, jag är för mogen alltså. Tipsen jag fick var:

"
 
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt."

Kolla din egentliga ålder vettja! http://www.vuxenpoang.com/index.php

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0