Fin klänning!

Om jag hade 2600 kronor över skulle jag köpa den här klänningen:



Men jag har inte 2600 över. Det är så dumt att titta på massa kläder man vill ha när man inte har några pengar.
Jag skulle egentligen vilja ha alla klänningar på den sidan.

You couldn't be more wrong!

I... said I'm losing my mind,
I got bit all the time, and I'm better off dead, cause it was all in my head.
Now it's all lost and it's gone... don't I know it.
And I'm better off dead.


Idag har jag lyssnat minst 25 gånger på samma låt. Den blir bara bättre och bättre. Men jag är ständigt rätt för att det ska tippa över och jag ska tröttna på den istället. Hur ska man veta när det kommer hända? Jag vet iförsig inte om det kan hända i detta fall, det känns som att jag vill lyssna tills jag dör.

Jag har lyssnat tre gånger medan jag skrev detta inlägg.

Varför jag hatar Takida.

Med risk för mitt eget liv måste jag bara säga att jag nyss kom på anledningen till varför jag tycker att Takida är Sveriges sämsta band. För att dom är så SJUKT menlösa. Menlöshet gillar vi inte hos någon. Seriöst, kan dom visa lite power? Nej. Fyfan. Jag måste byta kanal när dom kommer på radion, så illa är det.

Samma sak med Per Gössle.

Eh, oj.

Råkade vakna typ klockan ett idag. Sen åt jag frukost och pratade i telefonen och såg på TV och helt plötsligt var klockan fem och det var en timme kvar tills jag skulle åka till Hajdan. Vad hände? Vart tog tiden vägen? Varför blir det jämt såhär för mig? Jag måste vara helt slut som kan sova i typ 11-12 timmar. Eller så blir man mer trött av det.

Nu ska jag käka sushi och sen dra mot bussen. Najs!


Nya krafter.

Så var det över. Det jag hade sett fram emot så länge. Konserten med stort K! The Hives på flygeln! Och det var så stört bra! Jag fattar inte att Sveriges bästa liveband kan levera gång på gång på gång utan en endaste liten formsvacka. Och jag fattar inte hur det kan göra mig så lycklig att det känns som att jag svävar omkring på små moln. Men det gör det! Hela kvällen från början till slut var perfekt. Pelle var lika bra som alltid. Han kallade oss sina lärljungar och jag kände att det är precis vad vi är. Vi vet så lite, men den mannen har alla svaren. Det är bara att vänta på att han ska öppna munnen så man får ta del av hans visdom.

Jag skulle kunna skriva en hel C-uppsats om det här ämnet. Det ska jag inte, men jag antar att vissa har det helt enkelt. The Hives har det. Inklusive snygga kostymer. Och nu har jag nya krafter som kommer räcka till påsklovet minst.

1!

1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

"Pelle Almqvist blir ovanligt känslosam när han ska sammanfatta vad den kommande turnén betyder för honom och bandet.

– Det här är inte skitsnack, och inte för att jag är pretentiös, men folk blir lyckliga av det vi gör. Det är faktiskt en mäktig grej. Det verkar ha varit en jävligt lång och tråkig vinter för många människor här hemma. Jag tror vi behövs lite extra mycket nu. Nu ska vi ut och göra folk lyckliga!"

Det tackar vi för. Fyra plus i aftonbladet dessutom. pusspusspuss!


Två tankar.

Min mamma är magsjuk och vi har fyra liter Coca Cola i kylskåpet. Jag tänker två saker:

1. Blir jag smittad och sjuk den här veckan dör jag. På riktigt.
2. Kan man leva enbart på kaffe, läsk, muffins, semeltårta och munkar? Hoppas, för det är ungefär vad jag har ätit den här veckan istället för lunch. Bra grejer!


Du luktar illa!

Mm, i väntan på att klockan ska bli ett sitter jag i en datasal och väntar. Tänkte skriva lite på min essä. Men hur bra går det egentligen när det sitter fyra bf-are i samma rum och skriker könsord och elaka kommentarer till varandra?

Inte så bra.

Salem Al Fakir.

Jag tycker att alla ni borde lyssna på Salems nya skiva Astronaut. Den är väldigt bra! Speciellt spår 1,2,4,5,6,7,9,10 och 11.
Eh, ja, det var visst alla spår utom 3 och 8. Och dom är också bra. Bara inte lika bra som dom andra. Den går iallafall på högvarv här hemma.



Men sola inte. Köp och stöd! Eller sola först och köp sen!


Imorgon!

Imorgon ska jag (förutom att ha körlektion=bajs) äntligen hänga upp mina bilder till utställningen!

Månader av ångest och sömnlösa nätter över projektarbetet kommer vara slut. DET ÄR SÅ SKÖNT att jag inte vet vad jag ska fira med. Champagne kanske? Det är tråkigt bara att jag inte är så jättenöjd med bilderna, men just nu är jag bara så hilma lättad över att jag lyckades ro det hela i land överhuvudtaget. Dessutom sägs det ju att det är projektet och inte slutprodukten som är det viktiga.

Hurra! Nu ska jag äta lasagne. Den kommer nog inte vara riktigt lika fin som sälen-lasagnen, men ändock!

Framtiden.

I helgen har jag äntligen läst igenom mina 2 kilo kataloger och papper från saco-mässan. Herregud, vad mycket det finns! Jag dör.

Igår kände jag mig ganska säker att jag ville söka till medieskolan. Jag gick in på hemsidan för att se att ingenting hade ändrats sen jag kollade senast, men självklart hade det det. Istället för att bara vara en termin hade dom förlängt utbildningen till ett år. Dessutom hade dom ändrat så att man måste vara 20 för att få söka. Bajs.

Aja, nu lutar det åt medieinstitutet istället. Jag har lustläst all information men inte hittat någon åldersgräns, HA! Dock är det ganska hård konkurrens där. Ca. 30 av 300 sökande antas, känns som fina odds för att komma in där. Det verkar iallafall vara en skitbra skola! Men det är iallafall inte aktuellt fören nästa vår i så fall, hur nu livet ser ut då. Då kanske jag vill bli ekonom. Hoppas inte.

Nedräkningen fortgår.

4!!!

Att ha extra tid!

Tänka sig, jag har börjat vakna tidigare än vanligt på mornarna. Idag vaknade jag till exempel kanske kvart över tio. Ojoj! Det innebär att jag redan har hunnit med att äta en brakfrukost, läsa alla nio olika tidningsdelar, en löprunda och våffellunch. Gudars vad man hinner mycket! Nu ska jag arbeta lite med projektarbetet och plugga körkortsteori. Blä, men nyttigt!

Ikväll har någon smart person kommit på att vi ska ha grillpremiär. Detta motsätter jag mig starkt; man kan inte ha grillpremiär i Mars. Snön ligger kvar och allt! Men trots mina invändingar blir det av, vilket iförsig inte är helt dumt eftersom grillat är det bästa som finns. Efter det blir det "Män som hatar kvinnor". Jag är otroligt nyfiken på den! Kommer inte ihåg ett dyft från boken annat än att den var bra. Det blir fint att få pricka av en av alla hundratals filmer jag har på min måste-se-lista. Och roligt att få bli bjuden på bio!

Nej, ringa samtal till pa:t var det, ja.

Nedräkningen fortsätter!

6

Vad som har hänt.

Kom på att jag måste berätta några saker för er.

1. Jag har gjort slag i saken och bytt tillbaka till halebop. Telia refill och jag hade en fin tid men det var dags att gå vidare. Halleluja säger alla och ringer långa samtal.

2. Jag ansökte nyss om att få vara funktionär vid peace and love. Min smartaste vän Bräl kom på den brilljanta idén. Eftersom jag inte har fått något sommarjobb än och inte vet hur min ekonomi ser ut i sommar vore det ju wonderful att helt enkelt arbeta sig till ett festivalpass. Om man har tur kanske man får se en kändis på nära håll dessutom.

3. Vi ska se U2 i sommar! Vi kämpade och slet, och tillslut fick vi tag på biljetter. Det är inte de bästa biljetterna, men jag hurrar ändå av lycka över att se min dröm gå i uppfyllelse. Detta innebär att mitt mål (se red hot, coldplay och U2 innan jag dör) troligtvis kommer att uppfyllas. Så länge som jag planerar att leva behöver jag nog ett nytt mål, eftersom detta mål inte tog lika lång tid som jag trodde att uppfylla. Det tog närmare bestämt bara tre år.

Nu ska jag se på Knut Knutsson. 
 

Nedräkningen har börjat på allvar!

7

Spela roll egentligen!

Jag hade tänkt skriva ett jättelångt inlägg om hur jobbigt det är när människor som man på olika sätt träffar på är oerhört negativa och bara kan tänka på allt dåligt som hänt, händer och kommer att hända, istället för att se det positiva. Men sen kom jag på att varför i helvete ska jag slösa energi på det? Det räcker väl med att jag är nöjd; om några bara ser det negativa i allt är väl det deras problem? Varför ska jag sitta och uppröra mig över att andra har problem med sina liv? Det ska jag inte. Därför blir det inget långt inlägg utan bara en kort notis. Men jag undrar bara en sak: Är inte pessimism och negativa tankar väldigt självdestruktivt? Isåfall: hur orkar man hålla på?
 
/Tacksam för svar.

Jag har citerat förut och jag gör det igen!

-What's the difference between fashionable and stylish?
-Fashion is about beeing in the right time and the right place, and style never goes out of style. Style is forever!

hell yeah!

Chirre och dirre.

Idag överraskades jag med chirre och dirre. På en Tisdag? Herregud. Det går inte så bra det där med att dra ner på sötsakerna och fettsakerna samt komma igång med träningen (vilket jag har försökt i typ ett år). Det går framförallt inte att sluta med sånt om man blir bjuden av en förälder som vill överraska. Man vill ju inte göra nån ledsen liksom. eheh. Jag tror att jag helt enkelt är typen som hellre ligger på soffan och äter chirre och dirre framför vänner än krånglar sig ner till friskis.

Vem skulle inte vilja vara den typen egentligen? Och vem är inte den typen inners inne?
Alla ni som är hurtiga: sluta vara det! Man ska inte kämpa mot sina instinkter! Varför springa när man kan sitta still liksom?

Nä, juste!

Solen!

Det är sån himla stor skillnad på hur man mår beroende på vad det är för väder. Direkt solen tittar fram blir jag helt lycklig och tar allt med en klackspark. Jag älskar till och med östra hamngatan när solen skiner. Då kan man stå mot tegelväggen och sola sig. Det är glansigt! Dessutom kommer jag upp på morgonen så himla mycket lättare det sipprar in en liten ljusstråle genom dörren. Upp och hoppa tänker jag då och skuttar iväg till skolan för att skriva hur mycket som helst. Det är fina tider!

Och att höra snö som smälter och få gå på asfalt istället för på snö, är det inte fantastiskt? Jo, det är det.
Våren, skynda dig allt du kan!

Då finns det ingen som tar en.

Inatt kunde jag aldrig någonsin somna. Jag trodde att jag skulle vara vaken tills min klocka ringde. Jag kunde inte sova av två anledningar:

Dels har jag fått en blåsa i halsen, så varje gång jag tvingas svälja tror jag att jag ska dö.
Dels fick jag precis innan sängdags veta att jag kanske kommer få gå på efterfest med min största idol. Hur ska man kunna somna med den vetskapen?

Efter regnet kommer solen fram igen!

Detta har varit världens längsta vecka. Den har inte hållit på i en vecka, som de flesta veckor gör, utan denna vecka har pågått i ca. tre veckor. Det är konstigt, jag vet. Den började fördjävligt dåligt men den tog sig fram mot slutet. Det är vi glada för idag.

För när en helg består av shopping, godis, timbuktu, dans, kläder, tårta, risotto, melodifestivalfinal, smältande snö och strålande sol kan man inte annat än att bli lite gladare. Och när helgen inte ens är över och man har guacamole med nachos och en utflugen bror på ingång, då är det inte illa alls.

Loser!

Jag förlorade miu-miu-klännings auktionen. Åh! Den som är så fin! Men idag var iallafall jag och Lisa och fyndade lite grejor på klädbytardagen.

Jag är sjukt nyfiken på vem som kommer vinna melodifestivalen ikväll. Enligt Aftonbladets undersökningar kommer Caroline af Ugglas vinna. Det vore ju helt sjukt. Men vad vet jag, jag är blott en simpel dalkulla.


One two, three!

Idag var vi åter och dansade. Vi dansade och dansade och jag hade min nya klänning och vänner och syskon runt mig. Kan det bli bättre? Tror nästan inte det. Spännande och faktiskt ganska rolig förfest var det också. Hujedamig!

Nu äter jag en macka. Vad sägs om det? Det trodde ni inte, att den dagen skulle komma, va!? Man upphör aldrig att förvånas.
Nu måste jag sova för tidigt imorgon är det ju klädbytartajm!

Ett måste.

Nu kommer något som är helt ofrånkomligt, det går inte att undvika att skriva detta inlägg. Jag kan säga er att om er att inom en månad så kommer alla bloggare ha skrivit det jag tänker skriva nu, förutsatt att de inte redan har skrivit det förstås.

Det jag ville säga är:

KAN DET INTE BLI VÅR NU! DET MÅSTE SLUTA SNÖA! JAG PALLAR INTE LÅNGKALSONGER OCH KÄNGOR LÄNGRE, JAG VILL HA KLÄNNINGAR, SOLGLASÖGON OCH BALLERINASKOR! SOL SOM VÄRMER ANSIKTET! GRILLA! GÅ BARFOTA!

Kom igen då!

Det största i-landsproblemet...

Det störtsta i-landsproblemet jag någonsin har haft har jag just nu och det är inte nådigt. Det har att göra med festivaler och konserter, alltså saker som gör livet lite bättre än det var innan.

I sommar vill jag på Peace and Love och Way Out West. Tillsammans skulle de två kosta säkert 3000 spänn. Sen vill jag på U2, jättemycket! Samt att jag ska på The Hives snart och Timbuktu på Fredag vore sjukt nice.

Hur fan ska man ha råd med allt det här?

Sammanlagt skulle allt kanske bli 4500 pengar i runda slängar. Det är som en semester! Pengar växer inte på träd kan jag informera om. Jag är livrädd för att jag inte kommer få något sommarjobb, vilket skulle innebära total konkurs för Emma Hulander AB. Sen ytterliggare ett problem är: Om man nu skulle få ihop pengar till allt detta, och man skulle få ett sommarjobb: Hur ska man kunna passa in schemat på jobbet med festivaler och konserter och resor i sommar?

Herregud! Det går inte. Jag måste ha ett jobb!

Better!

Tänkte bara meddela att jag inte är lika deppig över min olycka längre. Så ni behöver inte vara rädda för skärtorsdagen.

Men det är fortfarande en dålig vecka!

Statusuppdatering:

Emma har den värsta veckan i sitt liv.

Ta slut!

Den här dagen började så himla lovande. Med frukost hos Mimmi med tjejerna och chokladyohurt.
Sen gick det bara utför. Och fortsatte och fortsatte och snart är mitt humör så långt ner det bara kan komma.

Den här dagen har funnits i 25000 år. Den tar aldrig slut! Och alla runt mig är så himla glada och pigga och jag vill bara säga åt dom att man kan inte vara glad idag.

För projektarbetet går åt helvete, man får konstiga besked och har mer ångest än man trodde det skulle få plats i en människa. Ångest för vårdcentralen, jobbsök, körskolan, biblioteket och alla andra måsten.

Imorgon är det studiedag men jag kan knappt tänka att det är bra längre. Jag vill bara sova och jag ska sova till den 26 mars.

I will follow you everywhere.



Åh, Sam! <3

Nu måste jag gå och äta Ben&Jerrys tror jag.

Do the dance!

Nu borde jag förstår ligga och sova, men det gör jag inte. För jag har varit ute och dansat! Igen! Falun, we're back! Etage alltså! Det har saknat oss, vi har saknat det. Det känns bra att vi har kunnat lägga allt dåligt, allt gammalt groll, bakom oss och att vi nu är vänner igen.

Jag ligger som sagt inte och sover. Däremot somnar jag nästan med laptopen på magen där jag ligger i min sammetsklänning på soffan. Smink och tandborstning känns väldigt tungt att tänka på. Mina fötter har dessutom aldrig gjort såhär ont tidigare i mitt liv. Det är inte lätt att vara på topp. Dessutom skulle jag gärna vilja äta nått, men det värsta i dessa stunder är att det inte finns något som funkar riktigt bra. Macka, B L Ä! Frukt, orka skala. Min fråga är nu: Varför har man aldrig färska pommesfrites hemma? En fråga utan ett givet svar.

Miu miu.

Eftersom Miu Miu har så mycket fina kläder och jag fortfarande inte har blivit rik får jag nöja mig med en kopia. Dessutom är jag kanske cirka ett år efter, men det gör ingenting. Jag har iallafall nyss lagt ett bud @ tradera på den här klänningen.


Dock är båda två orginal. Dom rika jävlarna.

Hoppas jag vinner. Håll tummarna!

Kultur.

Jag sitter och läser böcker från min växande hög med måste-läsa-böcker
Pappa och Samuel står i köket och lagar mat
Mamma sitter vid pianot och spelar något klassiskt stycke
Rykterna säger att Jon på sitt håll spelar schack

Ibland förstår jag ganska bra vad folk menar med att vi är en kulturfamilj.

Nu lyser både vår talang och våra kläder!

Nyss beställdes det äntligen biljetter till The Hives. Det känns så bra att jag blir alldeles nipprig när jag tänker på det. Bara 22 dagar kvar!!!!


Eh, va?

Jag läste nyss inlägget "Snyft" som jag skrev igår. Vad menas med den här meningen:

"Då får jag typ börja läsa böcker och umgås med riktiga tankar isället."

Umgås med riktiga tankar? Va? Vad menar jag? Kanske att jag menar riktiga människor, men det var konstigt att jag skrev tankar isåfall.

Lilla, sjuka jag.

Faan, jag börjar bli sjuk! Jag visste att det var för bra för att vara sant, jag har ju inte varit sjuk på kanske en månad. Men nu har jag fått blåsor i munnen, ont i halsen, fryser och allt jag orkar göra är att ligga på soffan och vila. Typiska tecken på sjukdom hos mig. Jag vill bara sova hela dagarna, men det går ju inte. När jag tänker på att jag måste vara i skolan hela dagen från tidig morgon till sen eftermiddag imorgon somnar jag nästan.

Vi som skulle bada isvak imorgon! Jag tror iförsig inte att jag hade vågat, men jag kunde ju ha fått badat i vanliga poolen iallafall. Nu tror jag jag får hoppa över både och. Trist! Dansen vet jag inte om jag kan vara med på heller. Jag som har saknat streeten!

Fan,fan,fan. Om jag blir sämre till helgen dör jag.

Tack gode gud för att youtube finns iallafall, nu när jag har sett klart på min shuebox. Nu fördriver jag tiden med att tycka synd om mig själv, ser på Bert och gör ibland pauser för att lyssna på bra musik.

Syskonkärlek.



Att ha en bror betyder ganska mycket för mig, aha.
Att ha en bror när man är ledsen det är bra, att ha.

Tänk då att jag har två stycken. Det är ganska fantastiskt! Två av de finaste människorna jag känner är mina syskon. Jag inblillar mig att jag är deras ögonsten. Dom är iallafall mina ögonstenar, även om jag inte säger det till dom utan skriver det på bloggen så dom får läsa det där.

Snyft!

Alltså... det är sorgligt. Jag har bara ett avsnitt kvar på min SATC- shuebox. Jag har sett ett idag, jag brukar alltid se två åt gången, men om jag ser det andra är det slut. Finito! Då får jag typ börja läsa böcker och umgås med riktiga tankar isället. Fasen! Jag vet inte om jag ska spara på det sista tills imorgon eller om jag ska se det ikväll. 

Sen är det väl bara att börja om från början antar jag. 

Nu ska jag käka och åka på dans. Det har inte varit på två veckor, det känns så konstigt. Jag som hade kommit in i det värsta bra och sen tar man en paus och glömmer bort allting. Ska iallafall bli roligt, jag har faktiskt saknat det lite. Det är bara det att det är jobbigt att bussen går så tidigt. Dagens i-landsproblem.

Projektarbete!

Ojojoj, vad jag har jobbat med mitt pa idag! Jag börjar se ljuset på den långa, mörka tunneln som har hetat PROJEKTARBETE!!!!!!! Och som bara har skapat ångest och panik och sömnlösa nätter. Fan vad härligt det känns. Jag vet att man inte ska ropa hej innan man har kommit i hamn, men det känns iallafall som att jag kommer göra det.

Jag vet förresten inte hur länge sedan det var jag satt vid dator och skrev i word. Eller bara jobbade med ett skolarbete hemma. Det var då inte nån gång det här läsåret. Läxa? Prov? Vaede?


Same old boring tale.

Jag vill inte behöva jobba projektarbete! Jag vill vara i Sälen och ligga i en soffa och titta på tecknat och fnissa och äta kakor och dricka läsk.

Snälla? Kan inte nån ordna det?

RSS 2.0