Tjenna.

Nu är jag hemma igen, resan har varit mycket angenäm.
Jag har shoppat fett mycket, och fyndat. Ett par skor för 24.50 som har kostat 400, inte helt fel.


Nu ska jag gitta.

Lördag

Det är helt sjukt hur min läsarstatistik går upp och ner.
Typ som en extremt hjärtsjuk persons ekg i grey's anatomy.

Imorgon åker jag till Uppsala och sedan vidare mot stockholm. Det ska bli nice.
På tal om det ska jag nog göra en shoppinglista och en lista över affärerna vi ska gå till.
Så jag inte glömmer nått liksom
Så vi ses, trevligt lov!

Som vanligt...

..Satt jag och lyssnade på P3, det är bra musik såsom Tibuktu och sånt som är nice.
Sen kommer Eminem och förstör min trevliga fredag. Jag stängde av radion så fort jag förmådde och satte på iTunes isället, där fanns det mycket trevligt.

Senare ska jag till Lajsa von najsa och titta på idol. Christoffer ska sjunga "It takes a fool to remain sain". Det kan ju inte bli annat än fantastiskt.

Tillägg.

Jag vill bara tillägga till förgående inlägg att det nog är ett av världen mest onödiga I-lands problem.
Att inte veta om man ska bli medlem på facebook eller inte.

Blabla Facebook..

En vanlig dag i Emmas huvud:

"Det är så jädra mycket snack kring facebook.. Ska jag kanske skaffa en?
Nej, jag behöver inte en till anledning att sitta vid datorn..
Men jag måste ju ta reda på om all lovprisning är befogad, eller hur?
Ja, men om den är det så kommer du sitta ännu mer vid datorn.
Ja, men det kanske vore ROLIGT!!! FATTAR DU?
Ja, jag bestämmer mig nu för att skaffa en. Nej jag skaffar ingen, Jo, det gör jag. Nej! Jo... NEJ! MEN JO!
Nejjonejjonejjonejjo..."

Friskis.

Är nyss hemkommen från friskis, var på skivstång- eller bänkpress kanske, det låter coolare.
Nu ska jag bli bodybuilder och få gigantiska muskler.
Det får man nog med 1,25 kilos vikter.


jaha.

Då sitter man här, inloggad på blogg.se och väntar på att man ska få lite inspiration till ett roligt inlägg. Det är inte så troligt att jag kommer få någon. Så varför inte skriva ett vanligt- idagharjaggjortdethär inlägg?

Idag har jag varit i skolan Det var ganska roligt, jag och Lisa spelade alfapet Lisa fuskade jag fuskade också men hon började jag vann iallafall sen hade vi ett hål då vi gick på stan jag träffade lois och sen gick vi till h&m och jag provade ett par silvriga leggings och en silvrig jacka jag såg ut som en austrunat jag såg mycket annat fint också sen gick vi tillbaka och hade naturkunskap jag hånade Lisa mycket hon blev lite arg men hon tycker om mig egentligen jag har ett nytt nöje som jag upptäckte idag det är att säga någons namn och vänta tills personen ifråga tittar på en så är man snabb som fasen och tar ett kort det blir oftast jätteroligt så det kan ni göra när ni är sugna på att ha lite kul.

Duktig du är om du orkade läsa det där. Texter utan . och , är det värsta jag vet, men det kan ju vara bra att kunna så jag tänkte "varför inte prova?"

En fråga: Vem fasen är Pauline Turner? Jag tycker namnet låter bekant men jag har verkligen ingen aning om vem det  är. Fast nu sa becca "hahaha, hon som hade föreläsning! healing-tanten!", så nu vet jag igen.
Det var en rolig tant som kom till våran skola och hade föreläsning för oss. Hon sa ungefär "När jag varpå Nordpolen skrek jag, då ramlade det ner ett isblock i ishavet." Sämsta föreläsningen jag vart med om.

Dagens citat "Du kan få en jakobsjakobs påse av mig".

Ja, snacka om innehållslöst inlägg, men hoppas att jag inte tråkade ut dig alltför mycket.

Apologize- one republic.

Det är en fett bra låt.
Jag och Samuel har sjungit på den hela dagen och nu sitter jag och lyssnar på den. Tack för myspace.

Borde jobba på religionen eller plugga naturkunskap. Men orka.
Jag borde räkna matte på riktig också. Jag har gjort de talen man behöver, och jag inbillar mig att jag förstår, men det gör jag ju inte. Vafan är delta x?

Jag behöver nog lite kaffe, är lite mosig i huvet.

Le för fan.

Oj. Jag undrar bara en sak.
Hur orkar man med sigsjälv om man bara är negativ till precis allt och alla?
Fan vad ovärt det skulle vara. Vad tjänar man på det egentligen?

Softis och Slappo.

Nu när det faktiskt inte finns något softis och slappo än får jag väl nöja mig med friskis. Jag gjorde mitt första pass som medlem idag, det kändes ganska bra förutom det faktum att jag var äckligt mätt på en briebaguette (ofrivilligt rim).

Det var alltså jag, två fjortisar i nyrakade ben och i alleles för små shorts, två män, en tant som höll fingrarna i öronen pga. den höga musiken, en fd. lågstadielärare och en tjej som var lite lik carolina gynning med sprattlande ben och alldeldes för mycket ögonsmink som rann över hela ansiktet- och många fler.
Men jag antar att det är lite det som är tjusningen med Friskis, att man faktiskt får vara lik Carolina Gynning- och man accepteras ändå..

image42

Nu laddar jag såklart inför idol och väntar på att Jownie kan komma någon gång så jag får äta.
Annars sitter jag här och lyssnar på soundtracket till D'Amélie Poulain och drömmer mig bort till Österå och Paris.

Allright.

Slog nyss på radion och det första jag hörde var:
"...Fick tarmproblem och blodiga diarréer."
Ååkej, trevligt välkomnande.

Idag kan jag med stolthet i rösten säga att vi har kommit på en melodi till en del av låten. Det går extremt sakta, men ack så säkert frammåt.

Idag var vi återigen och lunchade. Såhär kan det ju inte fortsätta, jag har ju inte råd med detta.
Men imorgon ska jag nog köpa mitt friskiskort, det ska bli extremt spännande.

Hejsvejs.

hej på er.

Tänkte bara medela att omprovet gick finemang, finemnagmang. Inför nästa matteprov tänker jag:
  • plugga
De var väl ungefär det. Och så tänker jag koncentrera mig mer på skolarbetet i fortsättningen. Undrar hur det kommer gå.

Nu ska jag äta.
Diskussion imorn dårå.

matte c

Mitt huvud är totalt fullt med konjugatregler och (nu kommer jag inte på vad den andra heter) och andragradsfunktioner och vertex och y=kx+m.

I wish.

Jag önskar att folk inte sparkar på en när man redan ligger ner.
Och jag önskar att jag inte hade tappat kontakten med mina vänner.

Jag hade aldrig fått IG på ett prov...

Fram till idag. Och vet ni vad? Jag gillar inte känslan.

Världens sämsta dag ungefär. Sura och cyniska människor, IG, Billy dog, ont i huvudet, kall.
Förlust i Alfapet.

MEN! Jag hittade min ipod. Vad skulle man göra utan Carina Arén?

rådhus, lager och laakso

Idag var jag, mamma, pappa och samuel på guidad runtur i rådhuset. Det var ungefär så roligt som det låter, men det var en kompromiss eftersom jag ville åka till lager 157 och mamma ville åka dit. vi gjorde båda. Men nu vet jag iallafall hur det känns att skaka hand med kommunalråder Mikael Rosén, slå det ni! Man fick gratis cider och frukt också.

Sen packade vi ihop oss och åkte till lager 157. Besvikelse. Hittade nästan inget snyggt och det jag hittade fanns inte i min storlek. Fanns en supersnygg svart kjol från cheap monday, fanns bara i förliten eller jätteförstor. Så tråkigt när det är snygga grejer och bra pris. Kom bara hem med en tischa, vilken jag iochförsig hade kunnat klara mig utan. Fast den vad ju snygg.
Bredvid lagret har det öppnat en ny butik som kallas trivsel och traditioner om jag inte missminner mig. En hel affär fullproppad med julpynt och med "jinglebells" på högsta volym i högtalarna. Fick lite "MEN VAD ÄR DET HÄR FÖR SJUKT SAMHÄLLE, DET ÄR JU BARA OKTOBER"- tankar, men innan jag fick slag investerade vi i ett datumljus och åkte hem och åt korv och äggmackor.

Nu sitter jag och lyssnar på Laakso och förbereder mig inför kvällens konsert.

image41
snygga.

Hjäälp!

Det kliar jättemycket i mina fingrar, jag vill bara skriva. skriva, skriva! Men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Nån som har ett ämne som jag kan utveckla? troligtvis inte.

Är det förövrigt nån som vet hur man skapar en egen design på bloggen? det vare ju roligt att veta liksom...

Torsdag de luxe.

Idag har varit en riktig lyxdag.
Jag, Lisa och Heidi skippade pytt-i-pannan för att käka mat på Kinarestaurang. Sanne var med också, det var nice alltihop. Sen chillade vi i studion ett tag och jag måste säga att det börjar arta sig riktigt bra. Nu är det bara melodi och text kvar- vilket iochförsig är den jobbiga och svåra biten.
När vi satt där och väntade på Håkan kommer helt plötsligt Bräl och frågar om man vill ha massage. Tackar man nej till det är man ju inte riktigt klok. Så jag och Lisa blev masserade, vilket var riiiktigt nice, tack Becca! Jag blev väldigt sömnig dock, vilket inte var det roligaste när jag skulle cykla hem. För vad väntar en när man har slutat om inte en snöblandatregnstorm? Cyklade hem så fort benen bar, men jag blev genomblöt och min bruna jacka fick en mer svartaktig kulör, likaså mina jeans.

Men så kan det vara. Nu förbereder jag mig på dans, vilket jag inte är pepp för alls. Imorn väntar Orientering vid åsbo. Hoppas det blir snöstorm då med. mm...

.

Kära dagbok!

Den sista tiden har mycket konstigt försegåtts i mitt liv.

Jag tror det hela började när jag en vanlig fredag för några veckor sen kom till skolan.
Jag minns det mycket tydligt, för vi skulle nämligen ha läst en bok som vi denna morgon skulle skriva en uppsatts om tillsammans med alla andra elever som har engelska B och C. Eftersom jag ville ha med mig min bok till skrivsalen försökte jag öpnna min väska för att ta ur den. Då märkte jag något konstigt, väskan gick inte att öppna! Detta berodde på att "fodret" hade fastnat i dragkedjan. Jag fick med viss hjälp tillslut ur boken genom ett litet hål.
Senare samma dag skulle jag ta upp min plånbok och jag tänkte: MEN vafan!, och tog i för kung och fosterland. Väskan gick upp! Men dragkedjan gick sönder.

Detta har resulterat i att min väska inte går att stänga, vilket innebär att jag har alla mina värdesaker liggandes helt öppet- vilket kanske inte är det smartaste. Jag tror att detta förde otur med sig, för på sista tiden har massor av mina saker försvunnit. Min ipod, mina gympaskor och min allmänt goda tur för att nämna några saker.. Jag misstänker att de har ramlat ut eller att någon har snott dem.

Vad kan vi då lära oss av detta? Alltså, vill ni inte riskera att få otur och tappa bort saker, ha helt enkelt inte sönder er väska.

Det var det det.

Kupolen

Idag var vi på kupolen, det var nice! Roligt och alla shoppade som tusan.
Blir helt nya outfits för alla imorn då!

Vad fasen vore jag utan er? PUSS!

Dagens låt.


   Read My Mind - The Killers.

I never really gave up on
Breakin' out of this two-star town
I got the green light
I got a little fight
I'm gonna turn this thing around

The good old days, the honest man;
The restless heart, the Promised Land
A subtle kiss that no one sees;
A broken wrist and a big trapeze

Oh well I don't mind, you don't mind
Cause I don't shine if you don't shine
Before you go, can you read my mind?

The teenage queen, the loaded gun;
The drop dead dream, the Chosen One
A southern drawl, a world unseen;
A city wall and a trampoline

Oh well I don't mind, you don't mind
Cause I don't shine if you don't shine
Before you go
Tell me what you find when you read my mind

Slippin? in my faith until I fall
You never returned that call
Woman, open the door, don't let it sting
I wanna breathe that fire again

She said
Oh well I don't mind, you don't mind
Cause I don't shine if you don't shine

The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun
When you read my mind

Jag vet fortfarande inte var min ipod är. Det känns inte bra.

Kryp!

En liten, liten insekt liknande en bananfluga kröp nyss på mitt tangentbord.
Han kröp på shift-knappen och jag tänkte "tihi, undrar vart han tänker ta vägen".
Sen kröp han ner mellan alla knapparna. Då tänkte jag "Nämen! hallå, vart tog du vägen?!?!?!?"
Undrar vart den är nu. Troligtvis mår den inte så bra under tyngden av mina fingrar som skriver.

jahaja.

Jaha, så var det söndag igen då.
Jag har verkligen ingenting att göra fram till klockan 21.00 då jag ska till Mellis.
Hm.. blabla.

mando diao är fett bra.

det är jag väl...eller?

Pratade med Heidi för ett tag sen och hon sa såhär:
- Men Emma du måååååste komma, du är ju aldrig med!

Det var skämt, men nu fick jag lite ångest. Är jag aldrig med?

Lördag.

Hejhej, hallå dagboken.

Idag har jag varit på staden med min Brucha, det var nice. Jag kände mig vuxen och ansvarsfull då jag hade uppgifter som ex:
  • Gå på blomsterriket och köpa liljor.
  • Köpa te
Osv.osv. Haha, väldigt vuxet.

Ikväll ska vi ha födelsedagsmiddag för farmot och mamma, det ska faktiskt bli trevligt.
Nu måste jag gå och städa, det ska inte bli trevligt.

Häddå!
(PS, min Ipod är borttappad, jag växlar mellan panik och "den är säkert i skolan" -tankar ds.)

Remix- ett hot mot mäskligheten.

Jag måste skriva ett akut inlägg!
Jag sitter och lyssnar på p3, och vad hör jag om inte en av världens bästa låtar- by the way.
Men inte bara det, utan i remix version!!!!!
JAG BLIR UPPRÖRD! Hur kan det vara lagligt att förstöra en annars så bra låt?
Undrar vad Anthony och dom andra skulle säga om dom visste om det.
Fast de kanske de gör.

modeller vs. pk.

Kära dagbok!
I dessa tider är det mycket snack om modeller, skönhetsideal och modebranchen.
Det många säger är att det är förjälvligt att smala, snygga tjejer måste gå ner i vikt för att kunna bli modeller. Jag håller med. Att en redan smal tjej ska behöva gå ner i vikt för att uppfylla vissa människors krav är mysko och känns fel. Det känns även lite omodernt och motsägelsefullt att vi inte i dagen 2000- tals samhälle har kommit längre i utvecklingen trots att vi hela tiden talar om att alla människor är lika mycket värda, det är insidan som räknas osv.osv. Det är lite knas.

Men!  Något mer som känns lite omodernt och fel är att folk inte blir respekterade för det de tycker om. Jag tycker inte att man ska behöva skämmas för vad man tycker. Tycker man om att läsa elle och gillar mode blir man ofta tillrättavisad med en "du ska inte tro att du är nått"- blick, och tycker man att Kate Moss är skitsnygg får man höra " Men du fattar väl att det är fel?!?!?"
Igår under modelluttagningarna gick det föbi många människor och skickade in blickar som sa "shit, de där är ju helt sjuka" eller "dom fattar väl att dom inte kan bli modeller?!?" Varför kan man inte få ha en dröm att bli modell och varför kan man inte få tycka att det är roligt med den där glamourösa världen som man bara får ta del av om man läser elle?

Jag försvarar inte dagens sjuka skönhetsideal, men jag är trött på att folk inte får tycka att det är okej och att de inte får tycka det är roligt med mode och modeller. Det är en svår balansgång.

that's all, hoppas ni inte missförstår mig.

18.11

Idag skulle vi för en gångs skull inte fika på hålet, utan vi skulle helt nytänkande Bubbla!
Saken var dock den att när vi var klara hade vi en timme kvar, så det slutade med att vi fikade iallafall!
Det är lite galet hur mycket vi fikar, den här veckan har haft tre dagar, jag har fikat... hm, få se nu, hur var det..... Jo! Tre av dessa dagar. Det är inte bra ur varken ekonomisk eller hälsosynpukt. Dock är det mysigt, så det är ju nice.

Nu laddar jag inför grey's och studio 60, kommer bli bäst!

Elite model.

Ja, vad hände idag då om inte det att snyggingen Ida Ekskog går och blir upptäckt av en modellagentur.
Man blir ju trött, hur perfekt får en människa bli? Som jag sa: Jag är 15% irriterad på Elitemodel 35% skitglad för Idas skull och 50% avundsjuk.

Nämen allvarligt, det kommer gå hur bra som helst, bättre lämpad får man ju leta efter.

image39

converse is the shit.

Jag letar som en tok efter svarta - helsvarta- converse! Är det nån där ute som vet vart man kan få tag på sådana vore jag tacksam. Det enda stället jag har fått nys om hittlis är tradera, och jag vet inte riktigt om jag litar på tradera ännu. Jag måste undersöka saken lite närmare innan jag vågar shoppa där.

image37

SNYGGA SKOR!  Helvita skulle inte sitta helt fel det heller...

fuck it.

Blir inte ni sjukligt irriterade när a, någon tror att du kan något. b, du tror att du faktiskt kan det personen i exempel a tror att du kan. c, det visar sig att du inte alls kan det egentligen och alla andra blir sura på dig pga. det.

Det blir iallafall jag irriterad på.


RSS 2.0